A- A A+

Προσβασιμότητα

Η πολιτική μας

Ο στόχος του ιστότοπου www.zoodohos.com είναι να πετύχει προσβασιμότητα σύμφωνα με το πρότυπο W3C WAI Επίπεδο προτεραιότητας 2.

Υποστηρικτικές τεχνολογίες

Εάν είστε δυσλεξικοί ή αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα όρασης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ειδικά «Α» κουμπιά στο πάνω δεξί μέρος κάθε σελίδας για αυξήσετε το μέγεθος του εμφανιζόμενου κειμένου.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα ειδικά κουμπιά στο ίδιο σημείο κάθε σελίδας για να αλλάξετε το φόντο των κύριων κειμένων κάθε σελίδας.

Ρυθμίσεις φυλλομετρητή

Επιπλέον μπορείτε να αλλάξετε τις βασικές ρυθμίσεις του φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιείτε για να προσαρμόσετε το μέγεθος κειμένου και τους χρωματικούς συνδυασμούς κάθε ιστοσελίδας.
Εάν χρησιμοποιείτε Internet Explorer μπορείτε να αγνοήσετε τις ρυθμίσεις προβολής της ιστοσελίδας που επισκέπτεστε με τον εξής τρόπο:

  • Ανοίξτε το μενού «Εργαλεία» και επιλέξτε «Επιλογές Internet»
  • Κάντε κλικ στην καρτέλα «Προσβασιμότητα» και τσεκάρετε τα κουτιά «Αγνόηση χρωμάτων», «Αγνόηση γραμματοσειράς» και «Αγνόηση μεγέθους γραμματοσειράς»
  • Πατήστε "Εφαρμογή" για να διατηρήσετε τις ρυθμίσεις

Ο φυλλομετρητής Firefox διαθέτει επίσης εξαίρετες επιλογές αλλαγής του μεγέθους του εμφανιζόμενου κειμένου.

Ρυθμίσεις Windows

Ίσως ακόμα είναι χρήσιμο να αλλάξετε τις επιλογές εμφάνισης των παραθύρων των Windows. Η διαδικασία διαφέρει ανάλογα με την έκδοση του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιείτε. Παρακαλούμε συμβουλευθείτε τον προμηθευτή σας.